KALEIDOSKOP
MONOLOGFESTIVAL 2000

Et sjældent ækvilibristisk nummer ... et lille komisk mesterværk ... Thomas Corneliussen er et ubesværet talent.
Politiken

Faktisk er “Legen” en tavs monolog, men Thomas Corneliussen skal være tilgivet, for han ejer et gudsbenådet, helt suverænt talende kropssprog.
Berlingske

Et pantomimisk stykke absurd teater, hvor den helt unge skuespiller Thomas Corneliussen, med hjælp af instruktøren Tue Biering, demonstrerer et komisk talent af noget nær Tati’sk format ... Det er morsomt, overrumplende elegant, stilistisk meget dygtigt, ja nærmest virtuost - lige til at rejse ud i den store verden med... sikken en ophobning af talent.
Jyllands Posten

Meget vittigt og koreografisk virtuost en klovneagtig komisk figurs afmægtige forsøg på at administrere sit eget liv og dets forbandede pligter ... Inspireret af både Marcel Marceau og Samuel Beckett kæmper han på samme tid med og mod sig selv, triumferende det ene øjeblik, udmattet det næste.
Weekendavisen

SHARE

 

Om at blive besat af en tilfældig opgave, der viser sig måske at være umulig at løse.

En fysisk, nonverbal forestilling, skabt på 4 uger til en monologfestival på det daværende Teater Kaleidoskop, om alle de forskellige overspringshandlinger man kan finde på, når man egentlig har en opgave der skal løses. I forestillingen medvirkede en fjernstyret rød bold og en bevægelig arkitektlampe.

Skuespiller: Thomas Corneliussen
Instruktør: Tue Biering
Scenograf: Nicolaj Spangaa
Lysdesign: Andreas Buhl
Lyddesign: Janus Jensen
Komponister: Maja Romm & Mark Solborg