NØRREBRO TEATER / FREDERIKSBERGSCENEN
24.03. - 21.04.2012


Flyvende Grise fjerner sikkerhedsnettet under arbejdsdyret (...)En virtuost koreograferet glidebane.
Berlingske


’Flyvende Grise’ har endnu engang præsteret en af den slags forestillinger, der i hæsblæsende tempo stormer barrikaderne i vores velfærdssamfunds sandslotte.

Gregers Dirckinck-Holmfeld


Stærk satire over det moderne menneskes drøm om succes (...) en utrolig forestilling. Skræmmende og morsomt (…) som teaterhåndværk betragtet aldeles eminent.
Jyllands Posten


Forestillingen 'Mørke' fucker godt og grundigt med tidens kollektive drøm om det autonome, selvledende individ. Levende og særdeles interaktive scenografi. Tue Biering instruerer sikkert og fantasifuldt i et filmisk scenesprog.
Politiken

’Mørke’ rammer så præcist, at man som tilskuer mærker stresskvalmen brede sig.
Thomas Corneliussen er en magisk performer (...) denne ensomme superstressman er så fandenivoldsk morsom, at man klukker. Men man gyser også. Det er det, der er det fascinerende.
Information

SHARE

MARERIDT

Et fabulerende mareridt om at blive trukket over på virkelighedens vrangside.

Forestillingen MØRKE var en eksistentiel gyser med udgangspunkt i de metafysiske og religiøst baserede selvhjælpsfilosofier, der fortæller os at vi selv tiltrækker det vi dybest set tænker.

Stresssyge og arbejdsafhængige har i årevis fået at vide, at de selv besad nøglen til egen helbredelse og succes. I MØRKE lod vi en succesrig erhvervscoach smage sin egen medicin; og lod hans inderste tanker materialisere sig i takt med at hans arbejdspres voksede til mere og mere stressende højder.

Skuespiller: Thomas Corneliussen
Instruktør: Tue Biering
Scenograf: Nicolaj Spangaa
Lysdesign: Andreas Buhl
Lyddesign: Janus Jensen
Komponister: Maja Romm & Mark Solborg
Scenografass.: Anja Karottki