KALEIDOSKOP
19.08. - 09.09.2006


Et populærvidenskabeligt foredrag i luksusklassen. Flyvende Grise skaber endnu en gang en opfindsom og talentfuld lystforestilling for et stort publikum.
Berlingske


Forførende enmandsforestilling. Oser langt væk af velspillet ironi og galgenhumor. Scoopet er den skæve samstilling mellem udslukte planeter og vores egen lille tomhed, og her tilføjes pointerne så den ene svirpende overraskelse efter den anden gemt bag en facade af fakta.
Børsen


Finurligt underholdende og satirisk solo-forestilling (…) herligt underholdende leg med teatermediet – en sprælsk og forfriskende start på teatersæsonen.
Urban

Sjovt, sært og originalt, sådan som blandingen af stand up, klovneri, parodi og en aldeles virtuos anvendelse af lys og lyd også er det. Lækkert og begavet teater at åbne sæsonen i København med.
Jyllands Posten


Men mindst 4 hjerter til Corneliussen. En bundløs satire over vores store og vanskelige beregninger over millioner af års uvidenhed, kronet med samtidens (…) relativt lige så store uvidenhed. Det er begavet iscenesat.
Politiken

SHARE

MARS starter dér hvor vi andre slukker for Discovery og tænker, det var lige godt spændende.

Mennesket har gennem tiden gentagende gange forsøgt at nærme sig Mars med større eller mindre held. Man må her tænke på at der er tale om præcisionsaffyringer mod et bevægeligt mål over meget store afstande. Når Mars er tættest på os er den 56 millioner kilometer væk, så det er ikke helt let at ramme den lille røde planet.

MARS handler om menneskets store fascination af Jordens nærmeste slægtning, planeten Mars og vores besættelse af det store spørgsmål: ”Er der liv andre steder i universet, eller er vi virkelig alene?”Hvad er liv i det hele taget? Og hvis der er intelligente væsner derude, hvilket budskab skal vi så sende til dem? Vil de overhovedet høre på os? Er de fredelige? Hvilke fælles træk er der sandsynlighed for at vi deler med dem?Med planeten Mars som et gigantisk spejl, er MARS et kalejdoskopisk tour de force-portræt af arten mennesket og vores behandling af livet på vores egen planet Jorden.

Skuespiller: Thomas Corneliussen
Instruktør: Tue Biering
Scenograf: Nicolaj Spangaa
Lysdesign: Andreas Buhl
Lyddesign: Janus Jensen
Komponister: Maja Romm & Mark Solborg